HEAL DSpace

Συγκριτική μελέτη μηχανολογικού εξοπλισμού οινοποιίας σε σχέση με την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisor Δροσινός, Ελευθέριος
dc.contributor.author Κομνηνός, Δημήτρης
dc.date.accessioned 2015-09-10T10:18:52Z
dc.date.available 2015-09-10T10:18:52Z
dc.date.issued 2015-09-10
dc.date.submitted 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10329/5986
dc.description Η Βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο της διατριβής σε έντυπη μορφή el
dc.description.abstract Η παρούσα μελέτη θα επικεντρωθεί στα μέσα που διασφαλίζουν την ασφάλεια των οίνων, εξετάζοντας τη δομή και τα οφέλη της σύνταξης και εφαρμογής σχεδίων HACCP στις οινοποιίες. Θα προβεί σε συγκριτική αξιολόγηση μεταξύ τεσσάρων οινοπαραγωγικών μονάδων, θα καταγράψει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφορετικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούν για την οινοποίηση, και θα συγκρίνει αναλυτικά τον μηχανολογικό εξοπλισμό των οινοποιείων μεταξύ τους. el
dc.description.abstract The current study will focus on the means that ensure the safety of wine production in relation to the structure and the benefits of planning and executing HACCP systems in wine production. Specifically, the study will present a comparative assessment of four different wineries, will evaluate the advantages and disadvantages of the different equipment utilized in wine production and will analytically compare the mechanical equipment of these four different wineries. el
dc.language.iso el el
dc.subject Οίνος el
dc.subject Μούστος el
dc.subject Μηχανολογικός εξοπλισμός el
dc.subject Ασφάλεια τροφίμων el
dc.title Συγκριτική μελέτη μηχανολογικού εξοπλισμού οινοποιίας σε σχέση με την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων el
dc.type Μεταπτυχιακή εργασία el
heal.type masterThesis
heal.generalDescription Η Βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο της διατριβής σε έντυπη μορφή el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου el
heal.publicationDate 2014
heal.abstract Η παρούσα μελέτη θα επικεντρωθεί στα μέσα που διασφαλίζουν την ασφάλεια των οίνων, εξετάζοντας τη δομή και τα οφέλη της σύνταξης και εφαρμογής σχεδίων HACCP στις οινοποιίες. Θα προβεί σε συγκριτική αξιολόγηση μεταξύ τεσσάρων οινοπαραγωγικών μονάδων, θα καταγράψει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφορετικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούν για την οινοποίηση, και θα συγκρίνει αναλυτικά τον μηχανολογικό εξοπλισμό των οινοποιείων μεταξύ τους. el
heal.abstract The current study will focus on the means that ensure the safety of wine production in relation to the structure and the benefits of planning and executing HACCP systems in wine production. Specifically, the study will present a comparative assessment of four different wineries, will evaluate the advantages and disadvantages of the different equipment utilized in wine production and will analytically compare the mechanical equipment of these four different wineries. en
heal.advisorName Δροσινός, Ελευθέριος el
heal.academicPublisher ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου el
heal.academicPublisherID aua
heal.fullTextAvailability true
dc.contributor.department ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου el
dc.description.degree Αμπελουργία – Οινολογία el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές