HEAL DSpace

Erratum to ""Antioxidant activity in meat treated with oregano and sage essential oils"" [Food Chem. 106 (3) (2008) 1188-1194] (DOI:10.1016/j.foodchem.2007.07.060)

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Fasseas, MK en
dc.contributor.author Mountzouris, KC en
dc.contributor.author Tarantilis, PA en
dc.contributor.author Polissiou, M en
dc.contributor.author Zervas, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:48:49Z
dc.date.available 2014-06-06T06:48:49Z
dc.date.issued 2008 en
dc.identifier.issn 03088146 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.11.068 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4284
dc.subject.other erratum en
dc.subject.other error en
dc.subject.other Origanum en
dc.title Erratum to ""Antioxidant activity in meat treated with oregano and sage essential oils"" [Food Chem. 106 (3) (2008) 1188-1194] (DOI:10.1016/j.foodchem.2007.07.060) en
heal.type other en
heal.identifier.primary 10.1016/j.foodchem.2007.11.068 en
heal.publicationDate 2008 en
heal.abstract [No abstract available] en
heal.journalName Food Chemistry en
dc.identifier.issue 1 en
dc.identifier.volume 109 en
dc.identifier.doi 10.1016/j.foodchem.2007.11.068 en
dc.identifier.spage 173 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές