HEAL DSpace

Effect of calcium chloride on mechanical properties and microbiological characteristics of cv.Conservolea naturally black olives fermented at different sodium chloride levels

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Tassou, C en
dc.contributor.author Katsaboxakis, C en
dc.contributor.author Parker, M en
dc.contributor.author Waldron, K en
dc.contributor.author Smith, A en
dc.contributor.author Panagou, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:47:31Z
dc.date.available 2014-06-06T06:47:31Z
dc.date.issued 2007 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.2823 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3648
dc.subject Calcium Chloride en
dc.subject Mechanical Property en
dc.subject Sodium Chloride en
dc.title Effect of calcium chloride on mechanical properties and microbiological characteristics of cv.Conservolea naturally black olives fermented at different sodium chloride levels en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1002/jsfa.2823 en
heal.publicationDate 2007 en
heal.journalName Journal of The Science of Food and Agriculture en
dc.identifier.doi 10.1002/jsfa.2823 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές