HEAL DSpace

Technological and microbiological evaluation of traditional processes as modified for the industrial manufacturing of dry fermented sausage in Greece

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Metaxopoulos, J en
dc.contributor.author Samelis, J en
dc.contributor.author Papadelli, M en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:43Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:43Z
dc.date.issued 2001 en
dc.identifier.issn 11201770 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2030
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0035589503&partnerID=40&md5=2294567096f9b2b2809af3cced64ca76 en
dc.subject Dry sausage ripening en
dc.subject Lactobacillus en
dc.subject Meat fermentation en
dc.subject Micrococcaceae en
dc.subject Safety en
dc.subject Starter cultures en
dc.title Technological and microbiological evaluation of traditional processes as modified for the industrial manufacturing of dry fermented sausage in Greece en
heal.type journalArticle en
heal.publicationDate 2001 en
heal.abstract [No abstract available] en
heal.journalName Italian Journal of Food Science en
dc.identifier.issue 1 en
dc.identifier.volume 13 en
dc.identifier.spage 3 en
dc.identifier.epage 18 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές