HEAL DSpace

Erratum: A novel modelling approach for predicting microbial growth in a raw cured meat product stored at 3°C and at 12°C in air (International Journal of Food Microbiology (1998) 43 (39-52) PII S016816059800956)

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Aggelis, G en
dc.contributor.author Samelis, J en
dc.contributor.author Metaxopoulos, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:47Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:47Z
dc.date.issued 1999 en
dc.identifier.issn 01681605 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0168-1605(98)00207-4 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1461
dc.subject.other erratum en
dc.subject.other error en
dc.title Erratum: A novel modelling approach for predicting microbial growth in a raw cured meat product stored at 3°C and at 12°C in air (International Journal of Food Microbiology (1998) 43 (39-52) PII S016816059800956) en
heal.type other en
heal.identifier.primary 10.1016/S0168-1605(98)00207-4 en
heal.publicationDate 1999 en
heal.abstract [No abstract available] en
heal.journalName International Journal of Food Microbiology en
dc.identifier.issue 2 en
dc.identifier.volume 46 en
dc.identifier.doi 10.1016/S0168-1605(98)00207-4 en
dc.identifier.spage 177 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές