HEAL DSpace

Evaluation of process deviations, consisting of drops in rotational speed, during thermal processing of foods in rotary water cascading retorts

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Denys, S en
dc.contributor.author Noronha, J en
dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.contributor.author Hendrickx, M en
dc.contributor.author Tobback, P en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:06Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:06Z
dc.date.issued 1996 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(96)00057-X en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1018
dc.subject Thermal Processing en
dc.title Evaluation of process deviations, consisting of drops in rotational speed, during thermal processing of foods in rotary water cascading retorts en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0260-8774(96)00057-X en
heal.publicationDate 1996 en
heal.abstract Taking into account the similarities of broken-line heating curves and heat-penetration curves obtained when a product undergoes a drop in rotational speed during thermal processing in a rotary water cascading retort, a semiempirical method used for handling broken-line heating behaviour is suggested as a method of dealing with this type of process deviation. For this purpose, the possibility of extrapolating en
heal.journalName Journal of Food Engineering en
dc.identifier.doi 10.1016/S0260-8774(96)00057-X en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές