HEAL DSpace

Thermal process design

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:56Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:56Z
dc.date.issued 1995 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/0956-7135(95)98911-J en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/900
dc.subject Food Products en
dc.subject Product Quality en
dc.subject Sterilization en
dc.subject Thermal Processing en
dc.title Thermal process design en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/0956-7135(95)98911-J en
heal.publicationDate 1995 en
heal.abstract To calculate the necessary processing time at some appropriate temperature needed to achieve a target preserving action for several food products, heat penetration data must be coupled with kinetic data of microbial destruction. Quality degradation calculations must thereafter be performed in order to select the thermal process which results in the highest product quality retention. In this overview, the key en
heal.journalName Food Control en
dc.identifier.doi 10.1016/0956-7135(95)98911-J en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές