HEAL DSpace

Microbial and physicochemical attributes of minced lamb: sources of contamination with pseudomonads

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Drosinos, E en
dc.contributor.author Board, R en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:55Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:55Z
dc.date.issued 1995 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0740-0020(95)80097-2 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/879
dc.title Microbial and physicochemical attributes of minced lamb: sources of contamination with pseudomonads en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0740-0020(95)80097-2 en
heal.publicationDate 1995 en
heal.journalName Food Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1016/S0740-0020(95)80097-2 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές