HEAL DSpace

Iron speciation in intestinal contents of rats fed meals composed of meat and nonmeat sources of protein and fat

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Kapsokefalou, M en
dc.contributor.author Miller, D en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:54Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:54Z
dc.date.issued 1995 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/0308-8146(94)P4180-N en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/876
dc.subject Fatty Acid en
dc.subject Iron en
dc.subject Iron Absorption en
dc.subject Protein Source en
dc.subject Amino Acid en
dc.subject Oleic Acid en
dc.subject Skim Milk en
dc.title Iron speciation in intestinal contents of rats fed meals composed of meat and nonmeat sources of protein and fat en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/0308-8146(94)P4180-N en
heal.publicationDate 1995 en
heal.abstract Our objective was to test the hypothesis that interactions of iron with protein and fat digestion products are responsible for the iron-absorption-enhancing properties of meat. Rats were fed meals labeled with 59FeCl3 and 14C-oleic acid, formulated from various combinations of protein and fat sources (lean beef, skim milk or egg white; tallow, butter or vegetable shortening). After 30 min, iron en
heal.journalName Food Chemistry en
dc.identifier.doi 10.1016/0308-8146(94)P4180-N en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές