HEAL DSpace

Attributes of microbial associations of meat growing as xenic batch cultures in a meat juice at 4 °C

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Drosinos, E en
dc.contributor.author Board, R en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:52Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:52Z
dc.date.issued 1995 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/0168-1605(94)00131-O en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/849
dc.subject Acetic Acid en
dc.subject Carbon Dioxide en
dc.subject Microbiological Quality en
dc.subject Microbiology en
dc.subject Modified Atmosphere en
dc.subject Stationary Phase en
dc.subject glucose 6 phosphate en
dc.subject Gram Negative en
dc.subject Gram Positive en
dc.subject Lactic Acid en
dc.subject Organic C en
dc.title Attributes of microbial associations of meat growing as xenic batch cultures in a meat juice at 4 °C en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/0168-1605(94)00131-O en
heal.publicationDate 1995 en
heal.abstract Strains of Gram-positive (Carnobacterium piscicola, Leuconostoc mesenteroides subsp. mesenteroides, Brochothrix thermosphacta) and Gram-negative (Pseudomonas fragi and Hafnia alvei) bacteria isolated from minced lamb packaged under a modified atmosphere were cultivated in a meat (lamb) juice at 4 °C. Carbohydrates were catabolised in the order glucose > glucose 6-phosphate during the development of the population. Under an atmosphere enriched with carbon en
heal.journalName International Journal of Food Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1016/0168-1605(94)00131-O en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές