dc.contributor.author | SARAVACOS, GD | en |
dc.contributor.author | KOSTAROPOULOS, AE | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:42:50Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:42:50Z | |
dc.date.issued | 1995 | en |
dc.identifier.issn | 0015-6639 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/834 | |
dc.subject.classification | Food Science & Technology | en |
dc.title | TRANSPORT-PROPERTIES IN PROCESSING OF FRUITS AND VEGETABLES | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.language | English | en |
heal.publicationDate | 1995 | en |
heal.publisher | INST FOOD TECHNOLOGISTS | en |
heal.journalName | FOOD TECHNOLOGY | en |
dc.identifier.issue | 9 | en |
dc.identifier.volume | 49 | en |
dc.identifier.isi | ISI:A1995RW29700012 | en |
dc.identifier.spage | 99 | en |
dc.identifier.epage | & | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |