HEAL DSpace

DIFFERENTIATION OF LACT-SAKE AND LACT-CURVATUS ISOLATED FROM NATURALLY FERMENTED GREEK DRY SALAMI BY SDS-PAGE OF WHOLE-CELL PROTEINS

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author SAMELIS, J en
dc.contributor.author METAXOPOULOS, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:49Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:49Z
dc.date.issued 1995 en
dc.identifier.issn 0021-8847 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/823
dc.subject.classification Biotechnology & Applied Microbiology en
dc.subject.classification Microbiology en
dc.subject.other ACID BACTERIA en
dc.subject.other SAUSAGES en
dc.subject.other LACTOBACILLI en
dc.subject.other TAXONOMY en
dc.subject.other MEAT en
dc.title DIFFERENTIATION OF LACT-SAKE AND LACT-CURVATUS ISOLATED FROM NATURALLY FERMENTED GREEK DRY SALAMI BY SDS-PAGE OF WHOLE-CELL PROTEINS en
heal.type other en
heal.language English en
heal.publicationDate 1995 en
heal.publisher BLACKWELL SCIENCE LTD en
heal.journalName JOURNAL OF APPLIED BACTERIOLOGY en
dc.identifier.issue 4 en
dc.identifier.volume 79 en
dc.identifier.isi ISI:A1995RZ12800019 en
dc.identifier.spage 481 en
dc.identifier.epage 482 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές