HEAL DSpace

Lipolytic activity of cheese related microorganisms and its impact on cheese flavour

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author El Soda, M en
dc.contributor.author Law, J en
dc.contributor.author Tsakalidou, E en
dc.contributor.author Kalantzopoulos, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:47Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:47Z
dc.date.issued 1995 en
dc.identifier.issn 01674501 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0167-4501(06)80267-0 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/806
dc.title Lipolytic activity of cheese related microorganisms and its impact on cheese flavour en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0167-4501(06)80267-0 en
heal.publicationDate 1995 en
heal.abstract Fat hydrolysis is one of the major biochemical events that takes place during cheese ripening. The action of carboxylesterases on the esters in the aqueous phase of the cheese probably also contributes to the formation of flavour compounds in cheese. The role of lactic acid bacteria and other cheese related microorganisms in fat degradation, the characterization and specificities of their lipases and esterases, as well as the influence of the growth conditions of the cells on enzyme production are discussed. Trends in future research have also been considered. © 1995 Elsevier B.V. All rights reserved. en
heal.journalName Developments in Food Science en
dc.identifier.issue C en
dc.identifier.volume 37 en
dc.identifier.doi 10.1016/S0167-4501(06)80267-0 en
dc.identifier.spage 1823 en
dc.identifier.epage 1847 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές