HEAL DSpace

A new method for interpolating and extrapolating water activity data

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Yanniotis, S en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:41Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:41Z
dc.date.issued 1994 en
dc.identifier.issn 02608774 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/756
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0028257868&partnerID=40&md5=5355eb6f01a842d58df0c98ce2c4069d en
dc.subject.other Data reduction en
dc.subject.other Interpolation en
dc.subject.other Mathematical models en
dc.subject.other Sorption en
dc.subject.other Water en
dc.subject.other Extrapolation en
dc.subject.other Sorption isotherms en
dc.subject.other Water activity en
dc.subject.other Food products en
dc.title A new method for interpolating and extrapolating water activity data en
heal.type journalArticle en
heal.publicationDate 1994 en
heal.abstract A new method is developed in which the water activity of a food substance is plotted against the water activity of a reference substance at the same 'number of monolayers'. The plot gives a straight line for water activity values above one monolayer for all food items that have been examined. Using this plot it is possible to extrapolate sorption isotherms and obtain sorption isotherms knowing only two experimental points. Examples of interpolation and extrapolation are presented. © 1993. en
heal.journalName Journal of Food Engineering en
dc.identifier.issue 1 en
dc.identifier.volume 21 en
dc.identifier.spage 81 en
dc.identifier.epage 96 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές