HEAL DSpace

Pistachio deterioration detected by X-ray absorption

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Proshlyakov, A en
dc.contributor.author Yanniotis, S en
dc.contributor.author Blahovec, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:52:44Z
dc.date.available 2014-06-06T06:52:44Z
dc.date.issued 2013 en
dc.identifier.issn 12121800 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/6153
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84877120699&partnerID=40&md5=7b320669dfc8cb69926c473220a2c45f en
dc.subject Absorption coefficient en
dc.subject Aflatoxin detection en
dc.subject Pistachio kernel en
dc.subject X-ray image en
dc.subject.other Absorption co-efficient en
dc.subject.other Cell dimensions en
dc.subject.other Pistachio kernel en
dc.subject.other X-ray image en
dc.subject.other Fungi en
dc.subject.other Hexapoda en
dc.subject.other Pistacia vera en
dc.title Pistachio deterioration detected by X-ray absorption en
heal.type journalArticle en
heal.publicationDate 2013 en
heal.abstract The measurement of the absorption coefficient of X-rays in healthy and fungus infected pistachio kernels was the main objective of this work aimed at detecting the potential injury by insects and/or fungi in the kernel. It was found that the absorption coefficient in the injured parts is about half of that in the healthy parts. The absorption coefficient is also affected by the position in the kernel due to the variations in cell dimensions and the oil and moisture contents in the kernels. © 2011 Czech Academy of Agricultural Sciences. en
heal.journalName Czech Journal of Food Sciences en
dc.identifier.issue 2 en
dc.identifier.volume 31 en
dc.identifier.spage 126 en
dc.identifier.epage 131 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές