HEAL DSpace

DIFFUSION of LOW-MOLECULAR COMPOUNDS IN FOOD MODEL SYSTEMS

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author DIAZ, G en
dc.contributor.author WOLF, W en
dc.contributor.author KOSTAROPOULOS, A en
dc.contributor.author SPIESS, W en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:24Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:24Z
dc.date.issued 1993 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4549.1993.tb00234.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/608
dc.subject Model System en
dc.title DIFFUSION of LOW-MOLECULAR COMPOUNDS IN FOOD MODEL SYSTEMS en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1745-4549.1993.tb00234.x en
heal.publicationDate 1993 en
heal.journalName Journal of Food Processing and Preservation en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1745-4549.1993.tb00234.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές