dc.contributor.author | DIAZ, G | en |
dc.contributor.author | WOLF, W | en |
dc.contributor.author | KOSTAROPOULOS, A | en |
dc.contributor.author | SPIESS, W | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:42:24Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:42:24Z | |
dc.date.issued | 1993 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4549.1993.tb00234.x | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/608 | |
dc.subject | Model System | en |
dc.title | DIFFUSION of LOW-MOLECULAR COMPOUNDS IN FOOD MODEL SYSTEMS | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1111/j.1745-4549.1993.tb00234.x | en |
heal.publicationDate | 1993 | en |
heal.journalName | Journal of Food Processing and Preservation | en |
dc.identifier.doi | 10.1111/j.1745-4549.1993.tb00234.x | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |