dc.contributor.author | PRISTER, B | en |
dc.contributor.author | PEREPELYATNIKOV, G | en |
dc.contributor.author | PEREPELYATNIKOVA, L | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:42:24Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:42:24Z | |
dc.date.issued | 1993 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1016/0048-9697(93)90387-L | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/605 | |
dc.subject | Food Products | en |
dc.title | Countermeasures used in the Ukraine to produce forage and animal food products with radionuclide levels below intervention limits after the Chernobyl accident | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1016/0048-9697(93)90387-L | en |
heal.publicationDate | 1993 | en |
heal.journalName | Science of The Total Environment | en |
dc.identifier.doi | 10.1016/0048-9697(93)90387-L | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |