HEAL DSpace

Erratum: Sensory characteristics and iron dialyzability of gluten-free bread fortified with iron (Food Chemistry (2007) 102 (309-316))

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Kiskini, A en
dc.contributor.author Argyri, K en
dc.contributor.author Kalogeropoulos, M en
dc.contributor.author Komaitis, M en
dc.contributor.author Kostaropoulos, A en
dc.contributor.author Mandala, I en
dc.contributor.author Kapsokefalou, M en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:51:46Z
dc.date.available 2014-06-06T06:51:46Z
dc.date.issued 2012 en
dc.identifier.issn 03088146 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.06.032 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/5685
dc.subject.other erratum en
dc.subject.other error en
dc.title Erratum: Sensory characteristics and iron dialyzability of gluten-free bread fortified with iron (Food Chemistry (2007) 102 (309-316)) en
heal.type other en
heal.identifier.primary 10.1016/j.foodchem.2012.06.032 en
heal.publicationDate 2012 en
heal.abstract [No abstract available] en
heal.journalName Food Chemistry en
dc.identifier.issue 4 en
dc.identifier.volume 135 en
dc.identifier.doi 10.1016/j.foodchem.2012.06.032 en
dc.identifier.spage 2221 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές