HEAL DSpace

Composition of the essential oil of marjoram (Origanum majorana L.)

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Komaitis, ME en
dc.contributor.author Ifanti-Papatragianni, N en
dc.contributor.author Melissari-Panagiotou, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:17Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:17Z
dc.date.issued 1992 en
dc.identifier.issn 03088146 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/539
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0026648307&partnerID=40&md5=654935763af9e769098462b86c799a33 en
dc.subject.other essential oil en
dc.subject.other terpineol en
dc.subject.other article en
dc.subject.other chemical analysis en
dc.subject.other gas liquid chromatography en
dc.subject.other Greece en
dc.subject.other herb en
dc.subject.other mass spectrometry en
dc.subject.other Majorana en
dc.subject.other Origanum majorana en
dc.title Composition of the essential oil of marjoram (Origanum majorana L.) en
heal.type journalArticle en
heal.publicationDate 1992 en
heal.abstract The quantitative composition of the essential oil of Origanum majorana L. grown in Greece is reported. A total of 45 compounds were identified by means of gas liquid chromatography and GC-MS analysis. The most prominent component was 4-terpineol (37%) and three substances were identified for the first time in marjoram oils. © 1992. en
heal.journalName Food Chemistry en
dc.identifier.issue 2 en
dc.identifier.volume 45 en
dc.identifier.spage 117 en
dc.identifier.epage 118 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές