HEAL DSpace

INFLUENCE OF SALTING ON DRYING KINETICS AND WATER DIFFUSIVITY OF TOMATO HALVES

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Xanthopoulos, G en
dc.contributor.author Yanniotis, S en
dc.contributor.author Talaiporou, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:51:09Z
dc.date.available 2014-06-06T06:51:09Z
dc.date.issued 2011 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1080/10942912.2010.506018 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/5346
dc.subject Activation Energy en
dc.subject Analytic Solution en
dc.subject Diffusion Coefficient en
dc.subject Drying Kinetic en
dc.subject Relaxation Time en
dc.subject Tomato en
dc.title INFLUENCE OF SALTING ON DRYING KINETICS AND WATER DIFFUSIVITY OF TOMATO HALVES en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1080/10942912.2010.506018 en
heal.publicationDate 2011 en
heal.abstract In this study, the drying kinetics and the effective water diffusivity Deff of tomato halves during oven drying were investigated. This study was carried out for three drying temperatures (45, 55 and 65 °C) and for salted and non–salted samples. The Logarithmic model was chosen to describe the drying curves among seven single–layer drying models. The estimated drying parameters of en
heal.journalName International Journal of Food Properties en
dc.identifier.doi 10.1080/10942912.2010.506018 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές