HEAL DSpace

Factors affecting quality and safety of fresh-cut produce

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Francis, G en
dc.contributor.author Gallone, A en
dc.contributor.author Nychas, G en
dc.contributor.author Sofos, J en
dc.contributor.author Colelli, G en
dc.contributor.author Amodio, M en
dc.contributor.author Spano, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:51:08Z
dc.date.available 2014-06-06T06:51:08Z
dc.date.issued 2011 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1080/10408398.2010.503685 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/5345
dc.subject Consumer Demand en
dc.subject Dietary Fibre en
dc.subject Food Quality en
dc.subject Fruit and Vegetables en
dc.subject listeria monocytogenes en
dc.subject Nutritional Value en
dc.subject Salmonella Spp en
dc.subject Satisfiability en
dc.subject Shelf Life en
dc.subject Escherichia Coli en
dc.subject Ready To Eat en
dc.title Factors affecting quality and safety of fresh-cut produce en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1080/10408398.2010.503685 en
heal.publicationDate 2011 en
heal.abstract Quality of fresh-cut fruit and vegetable products includes a combination of attributes, such as appearance, texture and flavour, as well as nutritional and safety aspects, that determine their value to the consumer. Nutritionally, fruit and vegetables represent a good source of vitamins, minerals and dietary fibre, and fresh-cut produce satisfy consumer demand for freshly prepared, convenient, healthy food. However, fresh-cut en
heal.journalName Critical Reviews in Food Science and Nutrition en
dc.identifier.doi 10.1080/10408398.2010.503685 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές