HEAL DSpace

ESTIMATION OF HEAT AND MASS TRANSFER COEFFICIENTS DURING AIR-FREEZING OF CUCUMBER

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Xanthopoulos, G en
dc.contributor.author Mitropoulos, D en
dc.contributor.author Lambrinos, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:51:08Z
dc.date.available 2014-06-06T06:51:08Z
dc.date.issued 2011 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1080/10942911003778006 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/5344
dc.subject Air Temperature en
dc.subject Cucumber en
dc.subject Heat and Mass Transfer en
dc.subject Heat Transfer Coefficient en
dc.subject Mass Loss en
dc.subject Mass Transfer Coefficient en
dc.subject Optimal Design en
dc.subject Diffusive Boundary Layer en
dc.title ESTIMATION OF HEAT AND MASS TRANSFER COEFFICIENTS DURING AIR-FREEZING OF CUCUMBER en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1080/10942911003778006 en
heal.publicationDate 2011 en
heal.abstract Freezing of foods involves coupled heat and mass transfer. It is essential to optimally design the freezing equipment and maximise the efficiency of the freezing process. Therefore it is necessary to estimate the heat and mass transfer coefficients. In this study the surface heat and mass transfer coefficients were estimated employing Hilbert equation as well the corresponding thermal and diffusive en
heal.journalName International Journal of Food Properties en
dc.identifier.doi 10.1080/10942911003778006 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές