HEAL DSpace

EFFECT of STEAM/AIR MIXTURES ON THERMAL PROCESSING of an INDUCED CONVECTION-HEATING PRODUCT (TOMATO CONCENTRATE) IN A STERITORT

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author DENISTON, M en
dc.contributor.author KIMBALL, R en
dc.contributor.author STOFOROS, N en
dc.contributor.author PARKINSON, K en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:14Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:14Z
dc.date.issued 1992 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4530.1992.tb00142.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/504
dc.subject Heat Production en
dc.subject Thermal Processing en
dc.subject Tomato en
dc.title EFFECT of STEAM/AIR MIXTURES ON THERMAL PROCESSING of an INDUCED CONVECTION-HEATING PRODUCT (TOMATO CONCENTRATE) IN A STERITORT en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1745-4530.1992.tb00142.x en
heal.publicationDate 1992 en
heal.journalName Journal of Food Process Engineering en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1745-4530.1992.tb00142.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές