HEAL DSpace
Compression of gellan gels. Part II: Effect of sugars
Αποθετήριο DSpace/Manakin
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΓΠΑ
→
Δημοσιεύσεις Μελών Δ.Ε.Π.
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Compression of gellan gels. Part II: Effect of sugars
Evageliou, V
;
Mazioti, M
;
Mandala, I
;
Komaitis, M
URI:
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2009.11.005
http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4972
Ημερομηνία:
2010
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Αρχεία
Μέγεθος
Μορφότυπο
Προβολή
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Δημοσιεύσεις Μελών Δ.Ε.Π.
Αναζήτηση DSpace
Αναζήτηση DSpace
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση
Σε όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Εκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Εκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών