HEAL DSpace

Microbiological quality and aflatoxin B1 content of some spices and additives used in meat: Microbiological quality and safety of spices

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Paramithiotis, S en
dc.contributor.author Drosinos, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:49:57Z
dc.date.available 2014-06-06T06:49:57Z
dc.date.issued 2010 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1757-837X.2010.00053.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4912
dc.subject Microbiological Quality en
dc.title Microbiological quality and aflatoxin B1 content of some spices and additives used in meat: Microbiological quality and safety of spices en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1757-837X.2010.00053.x en
heal.publicationDate 2010 en
heal.journalName Quality Assurance and Safety of Crops & Foods en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1757-837X.2010.00053.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές