HEAL DSpace

Fermentation Efficiency of Cells Immobilized on Delignified Brewers' Spent Grains after Low and High-Temperature Thin Layer Thermal Drying

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Tsaousi, K en
dc.contributor.author Koutinas, A en
dc.contributor.author Bekatorou, A en
dc.contributor.author Loukatos, P en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:49:56Z
dc.date.available 2014-06-06T06:49:56Z
dc.date.issued 2010 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1007/s12010-009-8848-9 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4903
dc.subject Carbonyl Compound en
dc.subject Gas Chromatography Mass Spectrometry en
dc.subject High Temperature en
dc.subject Low Temperature en
dc.subject Thin Layer en
dc.title Fermentation Efficiency of Cells Immobilized on Delignified Brewers' Spent Grains after Low and High-Temperature Thin Layer Thermal Drying en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1007/s12010-009-8848-9 en
heal.publicationDate 2010 en
heal.abstract Low-cost dried yeasts immobilized on delignified brewers' spent grains for use in wine making and brewing were produced by simple thermal drying techniques. To optimize the thermal drying process, vacuum and air stream conditions were examined. Drying of thin layers of the biocatalysts was performed at low (30–38 °C) and high temperatures (40–70 °C). The fermentation efficiency of the thermally dried biocatalysts en
heal.journalName Applied Biochemistry and Biotechnology en
dc.identifier.doi 10.1007/s12010-009-8848-9 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές