HEAL DSpace

Antifungal activity of non-starter lactic acid bacteria isolates from dairy products

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Voulgari, K en
dc.contributor.author Hatzikamari, M en
dc.contributor.author Delepoglou, A en
dc.contributor.author Georgakopoulos, P en
dc.contributor.author Litopoulou-Tzanetaki, E en
dc.contributor.author Tzanetakis, N en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:49:52Z
dc.date.available 2014-06-06T06:49:52Z
dc.date.issued 2010 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2009.04.007 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4852
dc.subject Antibacterial Activity en
dc.subject Antifungal Activity en
dc.subject Dairy Products en
dc.subject lactobacillus plantarum en
dc.subject listeria monocytogenes en
dc.subject Proteolytic Enzyme en
dc.subject Spectrum en
dc.subject Lactic Acid Bacteria en
dc.title Antifungal activity of non-starter lactic acid bacteria isolates from dairy products en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.foodcont.2009.04.007 en
heal.publicationDate 2010 en
heal.abstract The antifungal activity of 81 NSLAB isolates from traditional dairy products against moulds developed on the surface of hard cheeses as well as yeasts was studied. Twenty isolates of facultatively heterofermentative and eleven of obligately heterofermentative lactobacilli from Feta cheese exhibited antifungal activities. These isolates were classified to species level by phenotypic criteria and the SDS–PAGE of whole-cell proteins. The en
heal.journalName Food Control en
dc.identifier.doi 10.1016/j.foodcont.2009.04.007 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές