HEAL DSpace

Modified classification of sorption isotherms

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Blahovec, J en
dc.contributor.author Yanniotis, S en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:49:28Z
dc.date.available 2014-06-06T06:49:28Z
dc.date.issued 2009 en
dc.identifier.issn 02608774 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.08.007 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4616
dc.subject Activity en
dc.subject Classification en
dc.subject Food en
dc.subject GAB en
dc.subject HH equation en
dc.subject Isotherm en
dc.subject Polynomial en
dc.subject Sorption en
dc.subject Water en
dc.subject.other Adsorption isotherms en
dc.subject.other Atmospheric temperature en
dc.subject.other Isotherms en
dc.subject.other Activity en
dc.subject.other Classification en
dc.subject.other Food en
dc.subject.other GAB en
dc.subject.other HH equation en
dc.subject.other Sorption en
dc.title Modified classification of sorption isotherms en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.jfoodeng.2008.08.007 en
heal.publicationDate 2009 en
heal.abstract A new equation is developed in this paper which is further used to divide sorption isotherms into classes which are connected to surface water effects and/or solution water effects and their combinations. It is shown that sorption isotherms can be successfully classified using the new equation into three basic classes I, II (most frequent) and III which roughly correspond to the original Brunauer's classes. The equation is also used for further division of class II into three subclasses. Criteria for these classifications are presented. © 2008 Elsevier Ltd. All rights reserved. en
heal.journalName Journal of Food Engineering en
dc.identifier.issue 1 en
dc.identifier.volume 91 en
dc.identifier.doi 10.1016/j.jfoodeng.2008.08.007 en
dc.identifier.spage 72 en
dc.identifier.epage 77 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές