HEAL DSpace

A Theoretical Study for Determination of Quality Equivalent Points for Volume Average Quality Evaluation in Conduction Heating Canned Foods

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Georgoudis, K en
dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:49:05Z
dc.date.available 2014-06-06T06:49:05Z
dc.date.issued 2009 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2009.01060.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4423
dc.subject Quality Evaluation en
dc.title A Theoretical Study for Determination of Quality Equivalent Points for Volume Average Quality Evaluation in Conduction Heating Canned Foods en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1750-3841.2009.01060.x en
heal.publicationDate 2009 en
heal.journalName Journal of Food Science en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1750-3841.2009.01060.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές