dc.contributor.author | Radford, S | en |
dc.contributor.author | Tassou, C | en |
dc.contributor.author | Nychas, G | en |
dc.contributor.author | Board, R | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:42:06Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:42:06Z | |
dc.date.issued | 1991 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1111/j.1472-765X.1991.tb00521.x | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/419 | |
dc.subject | salmonella enteritidis | en |
dc.title | The influence of different oils on the death rate of Salmonella enteritidis in homemade mayonnaise | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1111/j.1472-765X.1991.tb00521.x | en |
heal.publicationDate | 1991 | en |
heal.journalName | Letters in Applied Microbiology | en |
dc.identifier.doi | 10.1111/j.1472-765X.1991.tb00521.x | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |