HEAL DSpace

The influence of different oils on the death rate of Salmonella enteritidis in homemade mayonnaise

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Radford, S en
dc.contributor.author Tassou, C en
dc.contributor.author Nychas, G en
dc.contributor.author Board, R en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:06Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:06Z
dc.date.issued 1991 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1472-765X.1991.tb00521.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/419
dc.subject salmonella enteritidis en
dc.title The influence of different oils on the death rate of Salmonella enteritidis in homemade mayonnaise en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1472-765X.1991.tb00521.x en
heal.publicationDate 1991 en
heal.journalName Letters in Applied Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1472-765X.1991.tb00521.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές