HEAL DSpace

Establishing a HACCP system in a small-scale traditional meat processing enterprise

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Trianti, I en
dc.contributor.author Drosinos, EH en
dc.contributor.author Zoiopoulos, PE en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:48:28Z
dc.date.available 2014-06-06T06:48:28Z
dc.date.issued 2008 en
dc.identifier.issn 11201770 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4160
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-57149114390&partnerID=40&md5=68a0d298a3e1591b28c3e927e5331568 en
dc.subject Critical control points en
dc.subject Cured ham en
dc.subject Food safety management system en
dc.subject HACCP en
dc.title Establishing a HACCP system in a small-scale traditional meat processing enterprise en
heal.type journalArticle en
heal.publicationDate 2008 en
heal.abstract The aim of the present work was to develop a HACCP program for a small-scale cured ham producing enterprise. The product is defined, the key-stages of production are described, and the prerequisite programs and supporting measures applied in the enterprise are given. Regarding hazard analysis, the HACCP team was formed, the potential hazards were identified, and after evaluation, the critical control points (CCPs) were determined. The CCPs of the processing steps are: reception and storage of raw materials, meat trimming, weighing of curing mixture, cooling, drying, resting and maturing, packaging-labeling and storage of the final product. en
heal.journalName Italian Journal of Food Science en
dc.identifier.issue 3 en
dc.identifier.volume 20 en
dc.identifier.spage 427 en
dc.identifier.epage 432 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές