HEAL DSpace

Innovativeness and NPD processes/practices in the Greek food industry

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Chryssochoidis, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:48:17Z
dc.date.available 2014-06-06T06:48:17Z
dc.date.issued 2008 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1108/14502190810891236 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4067
dc.subject Empirical Research en
dc.subject Food Industry en
dc.subject Interface Design en
dc.subject New Product Development en
dc.subject New Products en
dc.subject Process Innovation en
dc.subject Product Development en
dc.subject Raw Materials en
dc.title Innovativeness and NPD processes/practices in the Greek food industry en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1108/14502190810891236 en
heal.publicationDate 2008 en
heal.abstract Purpose – The purpose of this paper is to provide empirical research evidence on the process innovations and the NPD (new product development) processes/practices adopted by the food industry as well as their interface. Design/methodology/approach – The study was conducted in the Greek food industry. A total of 44 companies that have developed new products were identified and personal interviews en
heal.journalName Euromed Journal of Business en
dc.identifier.doi 10.1108/14502190810891236 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές