HEAL DSpace

Heat and acid tolerance of Listeria monocytogenes after exposure to single and multiple sublethal stresses

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Skandamis, P en
dc.contributor.author Yoon, Y en
dc.contributor.author Stopforth, J en
dc.contributor.author Kendall, P en
dc.contributor.author Sofos, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:48:17Z
dc.date.available 2014-06-06T06:48:17Z
dc.date.issued 2008 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2007.10.008 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4062
dc.subject Adaptive Response en
dc.subject Heat Tolerance en
dc.subject listeria monocytogenes en
dc.subject Stationary Phase en
dc.subject Acid Tolerance Response en
dc.subject Heat Shock en
dc.subject Lactic Acid en
dc.subject Tryptic Soy Broth en
dc.subject Yeast Extract en
dc.title Heat and acid tolerance of Listeria monocytogenes after exposure to single and multiple sublethal stresses en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.fm.2007.10.008 en
heal.publicationDate 2008 en
heal.abstract The majority of published studies on the adaptive heat or acid tolerance response of Listeria monocytogenes have been performed with a single strain exposed to a single adaptation treatment; however, in food ecosystems, microorganisms commonly exist as multi-species communities and encounter multiple stresses, which may result in “stress hardening”. Therefore, the present study evaluated the adaptive responses to heat (52, en
heal.journalName Food Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1016/j.fm.2007.10.008 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές