HEAL DSpace

Antioxidant activity in meat treated with oregano and sage essential oils (vol 106, pg 1188, 2008)

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Fasseas, MK en
dc.contributor.author Mountzouris, KC en
dc.contributor.author Tarantilis, PA en
dc.contributor.author Polissiou, M en
dc.contributor.author Zervas, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:48:14Z
dc.date.available 2014-06-06T06:48:14Z
dc.date.issued 2008 en
dc.identifier.issn 0308-8146 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/4026
dc.subject.classification Chemistry, Applied en
dc.subject.classification Food Science & Technology en
dc.subject.classification Nutrition & Dietetics en
dc.title Antioxidant activity in meat treated with oregano and sage essential oils (vol 106, pg 1188, 2008) en
heal.type other en
heal.language English en
heal.publicationDate 2008 en
heal.publisher ELSEVIER SCI LTD en
heal.journalName FOOD CHEMISTRY en
dc.identifier.issue 1 en
dc.identifier.volume 109 en
dc.identifier.isi ISI:000254597100024 en
dc.identifier.spage 173 en
dc.identifier.epage 173 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές