dc.contributor.author | MAROUSIS, S | en |
dc.contributor.author | KARATHANOS, V | en |
dc.contributor.author | SARAVACOS, G | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:42:01Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:42:01Z | |
dc.date.issued | 1991 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4549.1991.tb00165.x | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/388 | |
dc.title | EFFECT of PHYSICAL STRUCTURE of STARCH MATERIALS ON WATER DIFFUSIVITY | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1111/j.1745-4549.1991.tb00165.x | en |
heal.publicationDate | 1991 | en |
heal.journalName | Journal of Food Processing and Preservation | en |
dc.identifier.doi | 10.1111/j.1745-4549.1991.tb00165.x | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |