HEAL DSpace

EFFECT of PHYSICAL STRUCTURE of STARCH MATERIALS ON WATER DIFFUSIVITY

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author MAROUSIS, S en
dc.contributor.author KARATHANOS, V en
dc.contributor.author SARAVACOS, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:01Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:01Z
dc.date.issued 1991 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4549.1991.tb00165.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/388
dc.title EFFECT of PHYSICAL STRUCTURE of STARCH MATERIALS ON WATER DIFFUSIVITY en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1745-4549.1991.tb00165.x en
heal.publicationDate 1991 en
heal.journalName Journal of Food Processing and Preservation en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1745-4549.1991.tb00165.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές