HEAL DSpace
Sensory characteristics and iron dialyzability of gluten-free bread fortified with iron
Αποθετήριο DSpace/Manakin
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΓΠΑ
→
Δημοσιεύσεις Μελών Δ.Ε.Π.
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Sensory characteristics and iron dialyzability of gluten-free bread fortified with iron
Kiskini, A
;
Argiri, K
;
Kalogeropoulos, M
;
Komaitis, M
;
Kostaropoulos, A
;
Mandala, I
;
Kapsokefalou, M
URI:
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2006.05.022
http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3872
Ημερομηνία:
2007
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Αρχεία
Μέγεθος
Μορφότυπο
Προβολή
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Δημοσιεύσεις Μελών Δ.Ε.Π.
Αναζήτηση DSpace
Αναζήτηση DSpace
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση
Σε όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Εκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Εκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών