HEAL DSpace

THIN-LAYER CHROMATOGRAPHIC DETECTION OF SOME COMMON ANTIOXIDANTS

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author KOMAITIS, ME en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:42:00Z
dc.date.available 2014-06-06T06:42:00Z
dc.date.issued 1991 en
dc.identifier.issn 0017-3495 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/378
dc.subject ANTIOXIDANT (DETECTION) en
dc.subject EDIBLE FAT en
dc.subject EDIBLE OIL en
dc.subject THIN LAYER CHROMATOGRAPHY en
dc.subject.classification Chemistry, Applied en
dc.subject.classification Food Science & Technology en
dc.title THIN-LAYER CHROMATOGRAPHIC DETECTION OF SOME COMMON ANTIOXIDANTS en
heal.type journalArticle en
heal.language English en
heal.publicationDate 1991 en
heal.abstract A method is described for the qualitative determination of butylated hydroxyanisole, butylated hydroxytoluene, propyl gallate, octyl gallate and dodecyl gallate in edible fats and oils The method is based on the development of a specific colour derived from the reaction of the antioxidants with N,N-dimethyl-p-phenylenediamine in the presence of a mild oxidizing agent in alkaline solution. The method gave good results and can be carried out easily with facilities existing in most analytical laboratories. en
heal.publisher INST GRASA SUS DERIVADOS en
heal.journalName GRASAS Y ACEITES en
dc.identifier.issue 6 en
dc.identifier.volume 42 en
dc.identifier.isi ISI:A1991HT46600004 en
dc.identifier.spage 420 en
dc.identifier.epage 421 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές