HEAL DSpace

Selection criteria for lactic acid bacteria to be used as functional starter cultures in dry sausage production: An update

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Ammor, M en
dc.contributor.author Mayo, B en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:47:33Z
dc.date.available 2014-06-06T06:47:33Z
dc.date.issued 2007 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.10.022 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3675
dc.subject Bacterial Resistance en
dc.subject Biogenic Amine en
dc.subject Food Safety en
dc.subject Selection Criteria en
dc.subject Shelf Life en
dc.subject Starter Culture en
dc.subject Lactic Acid en
dc.subject Lactic Acid Bacteria en
dc.title Selection criteria for lactic acid bacteria to be used as functional starter cultures in dry sausage production: An update en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.meatsci.2006.10.022 en
heal.publicationDate 2007 en
heal.abstract Lactic acid bacteria (LAB) have long been used as starter cultures in the production of fermented dry sausages and other meat-derived commodities. These cultures are generally designed to meet food safety, shelf-life, technological effectiveness and economic feasibility criteria. Besides all these traditional properties, novel starter cultures should take into account the risks posed by the formation of biogenic amines in en
heal.journalName Meat Science en
dc.identifier.doi 10.1016/j.meatsci.2006.10.022 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές