dc.contributor.author | Chantzos, N | en |
dc.contributor.author | Georgiou, C | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:47:32Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:47:32Z | |
dc.date.issued | 2007 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.2298/CICEQ0703163C | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3666 | |
dc.subject | Lipid Oxidation | en |
dc.title | Monitoring lipid oxidation events at frying temperatures through radical scavenging assays | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.2298/CICEQ0703163C | en |
heal.publicationDate | 2007 | en |
heal.journalName | Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly | en |
dc.identifier.doi | 10.2298/CICEQ0703163C | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |