HEAL DSpace

Microbiological and physicochemical changes in minced meats under carbon dioxide, nitrogen or air at 3°C

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author NYCHAS, G en
dc.contributor.author ARKOUDELOS, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:47:32Z
dc.date.available 2014-06-06T06:47:32Z
dc.date.issued 2007 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.1990.tb01096.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3664
dc.subject Carbon Dioxide en
dc.subject Nitrogen en
dc.title Microbiological and physicochemical changes in minced meats under carbon dioxide, nitrogen or air at 3°C en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1365-2621.1990.tb01096.x en
heal.publicationDate 2007 en
heal.journalName International Journal of Food Science and Technology en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1365-2621.1990.tb01096.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές