HEAL DSpace

Food-allergic consumers' labelling preferences: a cross-cultural comparison

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Cornelisse-Vermaat, J en
dc.contributor.author Voordouw, J en
dc.contributor.author Yiakoumaki, V en
dc.contributor.author Theodoridis, G en
dc.contributor.author Frewer, L en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:47:32Z
dc.date.available 2014-06-06T06:47:32Z
dc.date.issued 2007 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1093/eurpub/ckm032 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3658
dc.subject Cross-cultural Comparison en
dc.subject Food Allergy en
dc.subject Food Products en
dc.subject Food Safety en
dc.subject Legislation en
dc.subject Policy Change en
dc.subject Satisfiability en
dc.title Food-allergic consumers' labelling preferences: a cross-cultural comparison en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1093/eurpub/ckm032 en
heal.publicationDate 2007 en
heal.abstract Background: Recent changes in European food safety legislation have resulted in the implementation of statutory requirements regarding the traceability and labelling of 12 food allergens. This article describes research conducted to establish if current food labelling practices are perceived to be adequate by food-allergic consumers, and whether further policy changes need to be implemented in order to optimize consumer protection. en
heal.journalName European Journal of Public Health en
dc.identifier.doi 10.1093/eurpub/ckm032 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές