HEAL DSpace

Acid tolerance of acid-adapted and nonacid-adapted Escherichia coli O157:H7 strains in beef decontamination runoff fluids or on beef tissue

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Stopforth, J en
dc.contributor.author Skandamis, P en
dc.contributor.author Geornaras, I en
dc.contributor.author Sofos, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:47:30Z
dc.date.available 2014-06-06T06:47:30Z
dc.date.issued 2007 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2006.05.007 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3633
dc.subject Mixed Culture en
dc.subject Stationary Phase en
dc.subject Acid Tolerance Response en
dc.subject Escherichia Coli en
dc.subject Lactic Acid en
dc.subject Tryptic Soy Broth en
dc.subject Yeast Extract en
dc.title Acid tolerance of acid-adapted and nonacid-adapted Escherichia coli O157:H7 strains in beef decontamination runoff fluids or on beef tissue en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.fm.2006.05.007 en
heal.publicationDate 2007 en
heal.abstract This study assessed the acid tolerance response (ATR) of stationary phase, acid-adapted (tryptic soy broth [TSB]+1% glucose) or nonacid-adapted (glucose-free TSB) Escherichia coli O157:H7 strains (ATCC43889, ATCC43895, ATCC51658 and EO139), grown individually or in a mixed culture, prior to inoculation of beef or meat decontamination runoff (washings) fluids (acidic [pH 4.95] or nonacidic [pH 7.01]). The inoculated beef was left en
heal.journalName Food Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1016/j.fm.2006.05.007 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές