HEAL DSpace
Quantitative analysis of garlic (Allium sativum) oil unsaturated acyclic components using FT-Raman spectroscopy
Αποθετήριο DSpace/Manakin
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΓΠΑ
→
Δημοσιεύσεις Μελών Δ.Ε.Π.
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Quantitative analysis of garlic (Allium sativum) oil unsaturated acyclic components using FT-Raman spectroscopy
Kimbaris, Athanasios C.
;
Siatis, Nikolaos G.
;
Pappas, Christos S.
;
Tarantilis, Petros A.
;
Daferera, Dimitra J.
;
Κιμπάρης, Αθανάσιος Γ.
;
Σιατής, Νικόλαος Γ.
;
Παππάς, Χρήστος Σ.
;
Ταραντίλης, Πέτρος Α.
;
Δαφερέρα, Δήμητρα Ι.
URI:
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2005.01.017
http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3453
Ημερομηνία:
2006
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
Polissiou.pdf
Μέγεθος:
194.7Kb
Μορφότυπο:
PDF
Περιγραφή:
Κύριο άρθρο
Προβολή/
Άνοιγμα
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Δημοσιεύσεις Μελών Δ.Ε.Π.
Αναζήτηση DSpace
Αναζήτηση DSpace
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση
Σε όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Εκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Εκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών