HEAL DSpace

Lipolysis in various Greek cheeses: A review of current knowledge

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Georgala, AK en
dc.contributor.author Kaminarides, SE en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:47:09Z
dc.date.available 2014-06-06T06:47:09Z
dc.date.issued 2006 en
dc.identifier.issn 00049433 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3419
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33750727007&partnerID=40&md5=b81f926a4d2be62e3483ec7e22391268 en
dc.title Lipolysis in various Greek cheeses: A review of current knowledge en
heal.type journalArticle en
heal.publicationDate 2006 en
heal.abstract This review focuses on the lipolysis profile of various Greek cheese varieties and shows that the technology applied and the age of the cheese influence the level of lipolysis. It discusses the main characteristics of different Greek cheeses, the contribution of free fatty acids to their flavour, and cheese lipolysis in general. en
heal.journalName Australian Journal of Dairy Technology en
dc.identifier.issue 3 en
dc.identifier.volume 61 en
dc.identifier.spage 261 en
dc.identifier.epage 272 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές