HEAL DSpace

Quantification of the Effects of Salt Stress and Physiological State on Thermotolerance of Bacillus cereus ATCC 10987 and ATCC 14579

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author W, B en
dc.contributor.author Mataragas, M en
dc.contributor.author Moezelaar, R en
dc.contributor.author Abee, T en
dc.contributor.author Zwietering, M en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:55Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:55Z
dc.date.issued 2006 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1128/AEM.00780-06 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3300
dc.subject Bacillus Cereus en
dc.subject Food Industry en
dc.subject Food Quality en
dc.subject Prediction Model en
dc.subject Salt Stress en
dc.subject Sodium Chloride en
dc.subject Stationary Phase en
dc.subject Stress Response en
dc.subject Thermal Resistance en
dc.title Quantification of the Effects of Salt Stress and Physiological State on Thermotolerance of Bacillus cereus ATCC 10987 and ATCC 14579 en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1128/AEM.00780-06 en
heal.publicationDate 2006 en
heal.abstract The food-borne pathogen Bacillus cereus can acquire enhanced thermal resistance through multiple mechanisms. Two Bacillus cereus strains, ATCC 10987 and ATCC 14579, were used to quantify the effects of salt stress and physiological state on thermotolerance. Cultures were exposed to increasing concentrations of sodium chloride for 30 min, after which their thermotolerance was assessed at 50°C. Linear and nonlinear microbial en
heal.journalName Applied and Environmental Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1128/AEM.00780-06 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές