dc.contributor.author | MARAGKOUDAKIS, P | en |
dc.contributor.author | MIARIS, C | en |
dc.contributor.author | ROJEZ, P | en |
dc.contributor.author | MANALIS, N | en |
dc.contributor.author | MAGKANARI, F | en |
dc.contributor.author | KALANTZOPOULOS, G | en |
dc.contributor.author | TSAKALIDOU, E | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:46:55Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:46:55Z | |
dc.date.issued | 2006 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1016/j.idairyj.2004.12.013 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3298 | |
dc.title | Production of traditional Greek yoghurt using strains with probiotic potential as starter adjuncts | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1016/j.idairyj.2004.12.013 | en |
heal.publicationDate | 2006 | en |
heal.journalName | International Dairy Journal | en |
dc.identifier.doi | 10.1016/j.idairyj.2004.12.013 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |