HEAL DSpace

Production of traditional Greek yoghurt using strains with probiotic potential as starter adjuncts

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author MARAGKOUDAKIS, P en
dc.contributor.author MIARIS, C en
dc.contributor.author ROJEZ, P en
dc.contributor.author MANALIS, N en
dc.contributor.author MAGKANARI, F en
dc.contributor.author KALANTZOPOULOS, G en
dc.contributor.author TSAKALIDOU, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:55Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:55Z
dc.date.issued 2006 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.idairyj.2004.12.013 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3298
dc.title Production of traditional Greek yoghurt using strains with probiotic potential as starter adjuncts en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.idairyj.2004.12.013 en
heal.publicationDate 2006 en
heal.journalName International Dairy Journal en
dc.identifier.doi 10.1016/j.idairyj.2004.12.013 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές