dc.contributor.author | MARAGKOUDAKIS, P | en |
dc.contributor.author | ZOUMPOPOULOU, G | en |
dc.contributor.author | MIARIS, C | en |
dc.contributor.author | KALANTZOPOULOS, G | en |
dc.contributor.author | POT, B | en |
dc.contributor.author | TSAKALIDOU, E | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:46:55Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:46:55Z | |
dc.date.issued | 2006 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1016/j.idairyj.2005.02.009 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3297 | |
dc.subject | Dairy Products | en |
dc.title | Probiotic potential of strains isolated from dairy products | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1016/j.idairyj.2005.02.009 | en |
heal.publicationDate | 2006 | en |
heal.journalName | International Dairy Journal | en |
dc.identifier.doi | 10.1016/j.idairyj.2005.02.009 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |