HEAL DSpace

Organic Food: Buying More Safety or Just Peace of Mind? A Critical Review of the Literature

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Magkos, F en
dc.contributor.author Arvaniti, F en
dc.contributor.author Zampelas, A en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:55Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:55Z
dc.date.issued 2006 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1080/10408690490911846 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3292
dc.subject Environmental Contaminant en
dc.subject Food Products en
dc.subject Food Safety en
dc.subject Fruit and Vegetables en
dc.subject Heavy Metal en
dc.subject Human Health en
dc.subject Organic Farming en
dc.subject Organic Food en
dc.title Organic Food: Buying More Safety or Just Peace of Mind? A Critical Review of the Literature en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1080/10408690490911846 en
heal.publicationDate 2006 en
heal.abstract Consumer concern over the quality and safety of conventional food has intensified in recent years, and primarily drives the increasing demand for organically grown food, which is perceived as healthier and safer. Relevant scientific evidence, however, is scarce, while anecdotal reports abound. Although there is an urgent need for information related to health benefits and/or hazards of food products of en
heal.journalName Critical Reviews in Food Science and Nutrition en
dc.identifier.doi 10.1080/10408690490911846 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές