HEAL DSpace

Changes in volatile compounds and related biochemical profile during controlled fermentation of cv. Conservolea green olives

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Panagou, E en
dc.contributor.author Tassou, C en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:53Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:53Z
dc.date.issued 2006 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2006.02.005 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/3259
dc.subject Fermentation Process en
dc.subject lactobacillus plantarum en
dc.subject Microbial Activity en
dc.subject Microbial Growth en
dc.subject Organic Acid en
dc.subject Process Control en
dc.subject Reducing Sugar en
dc.subject Starter Culture en
dc.subject Volatile Compounds en
dc.subject Ethyl Acetate en
dc.subject Lactic Acid Bacteria en
dc.subject titratable acidity en
dc.title Changes in volatile compounds and related biochemical profile during controlled fermentation of cv. Conservolea green olives en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.fm.2006.02.005 en
heal.publicationDate 2006 en
heal.abstract The effect of controlled fermentation processes on the profile of volatile and other biochemical compounds of cv. Conservolea green olives processed by the Spanish method was studied. The different treatments included: (a) inoculation with a commercial starter culture of Lactobacillus pentosus, (b) inoculation with a wild strain of Lactobacillus plantarum isolated from a previous fermentation, (c) uninoculated spontaneous process (control). en
heal.journalName Food Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1016/j.fm.2006.02.005 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές