HEAL DSpace

Role of Noncovalent Forces in Micellization Using Legumin from Vicia faba as a Study System

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author ISMOND, M en
dc.contributor.author GEORGIOU, C en
dc.contributor.author ARNTFIELD, S en
dc.contributor.author MURRAY, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:41:53Z
dc.date.available 2014-06-06T06:41:53Z
dc.date.issued 1990 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.1990.tb03589.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/319
dc.subject Vicia Faba en
dc.title Role of Noncovalent Forces in Micellization Using Legumin from Vicia faba as a Study System en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1365-2621.1990.tb03589.x en
heal.publicationDate 1990 en
heal.journalName Journal of Food Science en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1365-2621.1990.tb03589.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές