dc.contributor.author | ISMOND, M | en |
dc.contributor.author | GEORGIOU, C | en |
dc.contributor.author | ARNTFIELD, S | en |
dc.contributor.author | MURRAY, E | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:41:53Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:41:53Z | |
dc.date.issued | 1990 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.1990.tb03589.x | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/319 | |
dc.subject | Vicia Faba | en |
dc.title | Role of Noncovalent Forces in Micellization Using Legumin from Vicia faba as a Study System | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1111/j.1365-2621.1990.tb03589.x | en |
heal.publicationDate | 1990 | en |
heal.journalName | Journal of Food Science | en |
dc.identifier.doi | 10.1111/j.1365-2621.1990.tb03589.x | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |